eXtremeMan

2020.08.08. 15:42

Előzetes a nagyatádi 30. eXtremeMan versenyről

Folyik a nagyatádi a 30. eXtremeMan verseny, egyben az országos hosszútávú bajnokság. Nágyszáz fölötti volt az indulók száma, százhetven körül a váltókban résztvevőké. (2, 3, és többfős váltós csapatok).

Györke József

Fotó: Picasa

Sajnos, a nagy meleg sok győztesként kikiáltott versenyzőt is megleckéztetett, feladták a versenyt. Egy főnek a célbeérkezést követően épp gratulálni akartak, amikor rosszul lett. A beérkezők a folyadék mellett édességet kértek. A cikk írása idején – 18 órakor – húsz körül volt a befutók száma. Ez az esti hűs után remélhetően felgyorsul majd.

A kísérők és város lakossága is kitett magáért biztatás, valamint a sportolók ellátása terén. Jól dolgoztak a hűsítő és üdítő állomásokon a diákok is. Elismerés illeti őket.

Részletes eredményekről majd csak az esti értékelés után tudok beszámolni. Badar Gergő abszolút első lett 2. Petsuk Zoltán 3. Horányi Gábor. A váltók győztes csapata: Rasovszky Krisztián (nyílt vízi világbajnok), Rónaszéki Balázs (VB 20. helyezettje) és Kovács Tamás londoni olimpikon maratoni futó.

 

Címkék#eXtremeMan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában