kézilabda

2021.01.05. 17:40

Danyi Gábor lesz nyártól a Siófok KC vezetőedzője

Három plusz két éves szerződést kötött Danyi Gábor, aki jelenleg még a Győri Audi ETO KC vezetőedzője és a Siófok KC. A magyar szakember 2021 nyarán veszi át a balatoni csapat irányítását, segítője pedig a jelenlegi vezetőedző, Zdravko Zovko lesz.

Molnár Gábor

Fotó: NemA

– Nagyon örülünk neki és büszkeséggel tölt el minket, hogy Danyi Gábor elfogadta a felkérésünket, így közösen nyithatunk egy új fejezetet a klub életében – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Fodor János, a Siófok KC ügyvezetője. – Az érkezése nemcsak a felnőtt csapatunkra lesz hatással, hanem az SKC teljes szakmai munkájára. Az is fontos volt számunkra, hogy Zovko mester a maradásáról biztosított bennünket. Minden téren pozitív irányba változtak a dolgok, mióta átvette a csapat irányítását. Nagyon tiszteljük őt. Jelen pillanatban azonban nem szeretnék a távolabbi jövőbe tekinteni, hiszen mindenkinek megvan a saját feladata az adott klubjában és ezt maximálisan tiszteletben tartjuk. Jelenleg az idei szezon eredményes befejezésére koncentrálunk.

Danyi Gáborral hosszútávú megállapodást kötöttek, s egy új szakmai koncepció mentén építik tovább a jövőt. – Örömteli és megtisztelő, hogy nyártól a Siófok KC-nál folytathatom pályafutásomat – fogalmazott Danyi Gábor. – Izgatottan várom az új fejezet kezdetét, de addig is vannak kötelezettségeim. Jelenleg az a legfontosabb, hogy befejezzem azt, amit elkezdtem. Mindent megteszek azért, hogy a Győri Audi ETO KC-val a lehető legsikeresebben zárjuk le ezt a szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában