Kispályás foci

2023.04.14. 12:44

A Táncsics Mihály Gimnázium nyerte a középiskolás focikupát

Molnár Gábor

Fotó: Lang Róbert

Kilenc esztendő után hódította el újra a kaposvári középiskolák számára kiírt kispályás labdarúgó kupát a Táncsics Mihály Gimnázium csapata. A Sportpálya 2004 Egyesület által kiírt versenysorozatot immáron tizenkettedik alkalommal rendezték meg, és a Táncsics harmadszor, kettőezer-tizennégy óta először nyerte el a győztesnek járó serleget.
A négyes döntőben a KSZC Eötvös Loránd Technikum csapata a KSZC Lamping József Technikum együttesét győzte le 4–0 arányban, a Táncsics Mihály Gimnázium pedig a KSZC Eötvös Loránd Szakképző szakiskolai csapatát 5–2-re. A bronzéremért zajló összecsapáson az KSZC Eötvös Loránd Szakképző igen izgalmas csatában 3–2-re győzött a KSZC Lamping József Technikum ellen
 

Fotós: Lang Róbert


A döntőben, melyet a Táncsics Mihály Gimnázium és a KSZC Eötvös Loránd Technikum vívott egymással, pedig szinte már mindenki a büntetőket várta, amikor a táncsicsos Kántor megszerezte a győztes találatot. A szervezők a kupák, az oklevelek és az érmek mellett sportfelszerelésekkel is díjazták a négyes döntő csapatait.
A legjobb kapusnak járó különdíjat a győztes Táncsics hálóőre, Szabó Zsombor kapta, a gólkirályi címet pedig az Eötvös diákja, Schneider Barnabás érdemelte ki hét találattal.
 


Eredmények
Eötvös Technikum–Lamping 4–0, gólszerzők: Lakos, Bogdán, Szulimán, Hujbert; Táncsics–Eötvös Szakképző 5–2, gólszerzők: Papp M. 2, Varga, Kelemen, Sánta, illetve Schneider 2. A harmadik helyért: Eötvös Szakképző–Lamping 3–2, gólszerzők: Schneider, Sárkány, Proksa, illetve Horváth 2. A döntőben: Táncsics–Eötvös Technikum 2–1, gólszerzők: Papp M., Kántor, illetve Herke.
A középiskolás kupa végeredménye: 1. Táncsics Mihály Gimnázium, 2. KSZC Eötvös Loránd Technikum, 3. KSZC Eötvös Loránd Szakképző, 4. KSZC Lamping József Technikum. Molnár G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában