Kiváló eredmények

2023.08.01. 12:56

Érmekkel tértek haza az atádi kötélugrók

A nagylelkű támogatóknak köszönhetően a nagyatádi kötélugrók eljutottak a Colorado Springsben rendezett világbajnokságra, ahol 25 ország ezernél is több versenyzőjével mérték össze tudásukat.

Góz Lilla

Fotó: Nagyatádi Kötélugró Klub

Nemcsak világbajnokságot, hanem egy nyílt nemzetközi világversenyt is rendeztek ugyanezen a helyszínen, ahol két magyar érem is született. A kétköteles gyakorlatukkal Ágoston Barbara, Bartha Boglárka és Jüngling-Czotter Éva aranyérmet szereztek. Ugyancsak egy kétköteles gyakorlattal, a páros versenyszámban Ágoston Barbara, Bartha Boglárka, Nemes Lilla és Jüngling-Czotter Éva a dobogó második fokára állhatott.

Mintegy 25 ország, 1200 versenyzője mérettette meg magát a világversenyen, ahova Magyarországról 29 sportoló tudta kvalifikálni magát. A nagyatádi lányok 8 számban indultak és a kitartó munka eredményeként duplaköteles gyakorlataikkal a dobogóra állhattak. 

Fotó: Nagyatádi Kötélugró Klub

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában