Röplabda

2023.09.17. 14:36

Szabadkán is alulmaradt a Fino-Kaposvár

Negyedik nemzetközi felkészülési mérkőzését is lejátszotta a legutóbbi évadban újra a csúcsra jutott, s így immár 19-szeres bajnok Szlobodan Prakljacsics és Demeter András György edződuó trenírozta Fino-Kaposvár férfi röplabdacsapata.

Fenyő Gábor

Ezúttal Szerbiában, Szabadkán szólították őket pályára, s nagy csatában 3–2 arányú vereséget szenvedtek. A két fél előtte megegyezett egymással, hogy öt játszmát váltanak, s az utolsó felvonást is 25 pontig játsszák. A házigazda Subotica már 2–1-re vezetett, azonban a kaposváriak egyenlíteni tudtak. A mindent eldöntő utolsó játékrész végén ismét a hazaiak örülhettek.

Subotica–Fino-Kaposvár 3–2
Fino-Kaposvár: Magyar B., Quevedo, Iván B., Baróti, Bö­göly, Lescay. Csere: Bozóki (liberó), Eördögh (liberó), Novose­lov, Hubicska, Kalmár Á., Tóth G., Zarka M. Vezetőedző: Szlobodan Prakljacsics. Edző: Demeter András György.

– A jövő héten – legalábbis eddig – csak edzések szerepelnek a felkészülési programunkban. Azért a reményt nem adjuk fel: kitartóan és folyamatosan keresünk megfelelő edzőpartnereket – mondta Demeter András György, a Fino-Kaposvár edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában