Kispályás labdarúgás

2023.10.26. 11:43

Tizenháromszor talált be a SZLAMB a Rotonda kapujába

A hatodik fordulóval folytatódott a Focivilág Kupa Kaposvár Városi kispályás labdarúgó-bajnokság.

Sonline.hu

Az ősz mérkőzésének tartott Belo Bt.–LisaEsther Rendezvényház rangadón előbbi diadalmaskodott, így megerősítette vezető pozícióját a tabellán. A forduló érdekessége, hogy megszületett az első döntetlen a bajnokságban, a Pobjednik–Liberi találkozón mindkét csapat rászolgált a bajnoki pontra.

Pobjednik–Liberi 3–3
Kemény, küzdelmes mérkőzést vívott a két csapat. A Pobjednik gárdája három alkalommal is megszerezte a vezetést, de az előnyt csak másodpercekig tudta megtartani, mindig szinte azonnal jött a válasz az ellenféltől. A látottak alapján mindkét csapat rászolgált a megszerezett egy bajnoki pontra.
Gólszerzők: Rákosa 2, Besenyei, ill. Hosszú, Iványi 2.

Rotonda FC–SZLAMB 1–13
Ritkán látható sportszerű mérkőzést vívott a két csapat, hiszen a találkozón egyetlen szabálytalanságért sem kellett a játékot megszakítania a játékvezetőnek. A végig lelkesen játszó Rotonda ellen ezúttal ilyen arányban is megérdemelten nyert a SZLAMB gárdája.
Gólszerzők: Lakatos, ill. Ágoston 4, Czucz 4, Ferenczi 3, Sólyom.

Két Testvér Pizzéria–Cefre FC 2–3
Szinte végig felváltva estek a gólok, a Két Testvér Pizzéria gárdája mindig eredményesen egalizálta ellenfele vezetését. A Cefre FC a mérkőzés vége előtt másfél perccel ismét vezetést szerzett, amire már nem érkezett válasz az ellenfél részéről.
Gólszerzők: Horváth, Lukács, ill. Nagy, Landek, Hortobágyi.

Belo Bt.–LisaEsther Rendezvényház 6–3
A kapusuk távollében mezőnyjátékos védte a LisaEsther Rendezvényház kapuját. A kapott gólokról nem igen tehetett, de a mezőnyjátéka hiányzott a csapat játékából. A jó iramú mérkőzésen már 4–0-ra is vezetett a Belo Bt, azonban az ellenfél két gyors góljával felvillant a pontszerzés lehetősége, de a hajrában ismét jobban összpontosított a címvédő, így megérdemelten nyerte a veretlenek találkozóját.
Gólszerzők: Házi 2, Balog, Szántó, Grabarics, Márton, ill. Pető, Neubauer, Laczkó.

Anonim–Gépész Kadétok 4–10
A mérkőzés elején kevés energiát fordítottak a csapatok a védekezésre, így felváltva potyogtak a gólok. A második játékrészre elfáradtak a csere nélkül felálló Anonim játékosai, fölénybe kerültek a Kadétok és újabb gólokat szerezve magabiztos győzelmet arattak.
Gólszerzők: Fülöp 3, Mike, ill. Schneider 5, Kiss 2, Őze, Proksa, Bogdán.

Kórház–Somogy Sportja 4–3
Küzdelmes mérkőzést vívott a két csapat. Az előny végig a Kórház együttesénél volt, ellenfele csak zárkózni tudott. A meccs hajrájába kétgólos előnnyel érkezett a Kórház, melyből a találkozó végéig egyet megőrzött.
Gólszerzők: Verebély 2, Gyenesei, Varga, ill. Wágner, Ács 2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában