Kispályás labdarúgás

2023.10.16. 13:10

Nem borult a papírforma, minden meccsen az esélyesebb csapat győzött

A hatodik fordulóval folytatódott a Focivilág Kupa Kaposvár városi kispályás labdarúgó-bajnokság. A lejátszott hat mérkőzésen nem borult az előzetes papírforma, minden találkozón az esélyesebb gárda diadalmaskodott.

Sonline.hu

Völgye All Star–Pobjednok 0–3
Gólszerzők: Rákosa, Balog Bálint, Szabó.
A hajtós, sok ütközéssel tarkított mérkőzésen a kapura veszélyesebb és rutinosabb csapat nyert a sokat futó ellenfele ellen.

Cefre FC–Belo Bt. 0–5
Gólszerzők: Grabarics 2, Házi 2, Belovics.
Nem volt ekkora különbség a két csapat között, az első félidő kiegyenlített volt a 2–0 ellenére is.

SZLAMB–Gépész 5–1
Gólszerzők: Ferenczi 2, Ferencz, Sólyom, Ágoston, ill. Kádár.
Az első félidő végén tudta csak megfordítani a SZLAMB a mérkőzést a nagyon harciasan és nagy szívvel küzdő ellenfele ellen. A második félidőben gyorsan növelte előnyét a SZLAMB és végül magabiztos győzelmet aratott.

Kórház–Két Testvér Pizzéria 1–2 
Gólszerzők: Verebélyi, ill. Tánczos, Takács.
Többet volt a labda a Két Testvérnél, de a sok helyzetből csak egyet tudott kihasználni, melyet a Kórház egalizált. Sok helyzet volt mindkét kapura, melyből a vége felé a Pizzéria a maga javára fordította a meccset.

Liberi–Rotonda 3–1
Gólszerzők: Németh, Cser, Simon, ill. Szőke.
A mérkőzés első felében egy távoli lövésből szerzett vezetést a Liberi csapata, majd kiegyenlítetté vált a játék, mindkét gárda próbálkozott gólszerzéssel. Mikor a Rotondának esélye lett volna az egyenlítésre, ellenfele szerzett újabb gólt, így megérdemelt Liberi-győzelem született.

Anonim–Somogy Sportja 1–7
Gólszerzők: Lőrincz, ill. Ács, Sulyán, Tóth, Sörös 2, Böröczi, Wágner.
Nagyon sportszerű mérkőzésen az első félidő derekáig nagyszerűen tartotta magát az Anonim. A második játékrészben a Somogy Sportja akarata érvényesült a csere nélkül játszó, így a mérkőzés végére elfáradó ellenfele ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában