Ritmikus gimnasztika

2023.11.28. 13:17

Rangos emlékversenyen szereztek két bronzérmet az LSC lányai

A 29. Dr. Abádné Hauzer Henriette emlékversenyen az LSC Ritmikus Gimnasztika SE is részt vett. A kaposvári serdülő- és felnőttcsapatnak sikerült a dobogó legalsó fokára felállni.

Trancsik Zsanett Kármen

A felnőttek bronzérmet szereztek, míg a juniorcsapat az ötödik helyen végzett

Mogyoródon rendezték meg a 29. Dr Abádné Hauzer Henriette emlékversenyt, mely a ritmikus gimnasztika-csapatok rangos, nagymúltú viadala, illetve a magyarországi ritmikus gimnasztika megalapítójának emlékét őrzi. Az ország minden tájáról érkeztek együttesek, hogy az országos bajnokság előtt összemérjék tudásukat. Összesen százhúsz csoport és csapat versengett az érmekért.

Somogyból az LSC Ritmikus Gimnasztika SE vett részt a megmérettetésen gyermek, serdülő, junior és felnőtt korosztállyal is az I. osztályú csapatok kategóriájában. A serdülő és a felnőtt gárdának is sikerült dobogóra állnia a rangos versenyen, mégpedig a harmadik fokra. A junioregyüttes az ötödik helyen zárt, a gyermek pedig a hatodik helyen végzett.

A harmadik helyezett serdülő labda-csapat tagjai: Hernádi Csenge, Keszthelyi Boróka, Molnár Alíz, Szvitán Zorka és Vlasics Zorka. 

A serdülő korosztály a dobogó legalsó fokára állhatott fel

A szintén bronzérmes felnőtt csapatot alkották: Bátori Lili, Borbély Kata, Király Gréta, Korcsmáros Luca, valamint Rohtmer Nikolett. 

Az ötödik helyen végző junior csapat tagjai: Csernák Mirjam, Grózner Alexa, Mészáros Veronika, Molnár Adél és Szerafin Gréta. 

A hatodik helyezett gyermek csapat tagjai: Bene Laura, Geszti Kíra, Hirt Petra, Iberpaker Kata, Szabó Nadin, valamint Ütő Izabella.

A gyermek korosztály a hatodik helyen végzett a neves emlékversenyen

A csapatokat Dr Balogh Orsolya, Boros Ninetta és Kutnyák Nikolett készítette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában