Ritmikus sportgimnasztika

2023.12.13. 13:51

A legeredményesebb egyesületek között zárták az évet a kaposváriak

Az országos bajnokságon, Törökbálinton zárta az évet az LSC Ritmikus Gimnasztika SE.

Trancsik Zsanett Kármen

A felnőttek és a juniorok edzőikkel

A megszokott helyszínen, Törökbálinton rendezték meg a ritmikus gimnasztikázók együttes kéziszer csapat országos bajnokságát. Somogy vármegyéből csak az LSC Ritmikus Gimnasztika SE mérettette meg magát. A rangos viadalon az I. osztályban, minden korcsoportban indultak az LSC-s lányok egy-egy csapattal. 

Ezúttal a felnőtteknek sikerült a legjobban a verseny, hiszen ők a dobogó harmadik fokára állhattak fel. A csapat tagjai: Bátori Lili, Borbély Kata, Király Gréta, Korcsmáros Luca és Rohtmer Nikolett

A bronzérmes felnőttcsapat

A juniorok kifejezetten jól versenyeztek, a két jó gyakorlat egy előkelő negyedik helyre volt elég az erős mezőnyben. A junior csapat tagjai: Csernák Mirjam, Grózner Alexa, Mészáros Veronika, Molnár Adél és Szerafin Gréta.

A Hernádi Csenge, Keszthelyi Boróka, Molnár Alíz, Szvitán Zorka és Vlasics Zorka összeállítású serdülő csapat pedig a szintén erős mezőnyben az ötödik helyen végzett. 

A serdülők az ötödik helyen zárták az országos bajnokságot

A Bene Laura, Geszti Kíra, Hirt Petra, Iberpaker Kata és Szabó Nadin összeállítású gyermek együttes a hetedik helyen zárt a népes mezőnyben.

A gyermekcsapat hetedik helyen végzett

Ezekkel a helyezésekkel az LSC Ritmikus Gimnasztika SE a legeredményesebb egyesületek között végzett az országban, ami a csapatok versenyét illeti.

Ezzel az őszi versenyszezon a ritmikus gimnasztikázók számára véget ért. A jövő évi egyéni évadra készülhetnek a lányok. A csapatokat dr. Balogh Orsolya, Boros Ninetta és Kutnyák Nikolett készítette fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában