Előzetes

2023.12.07. 16:41

Pénteken este Miskolcon játszik a Fino

Pénteken 19 órakor az Exraliga-újonc Miskolci EAFC-Peka Bau otthonában szólítják pályára a Szlobodan Prakljacsics, Demeter András György edződuó által vezényelt Fino Kaposvár alakulatát.

Fenyő Gábor

 Október elején a Kaposvár Arénában a miskolciak ellen kezdte a Fino a bajnoki alapszakaszt, s akkor sima 3–0 arányú somogyi siker született. Most idegenben is hasonló eredményt várunk a csapattól.

Amúgy a kaposváriak jól vették az NB I.-ből nyáron az Extraligába (fel)került csapatok elleni fellépéseiket. A borsodiak után – ugyancsak hazai környezetben – a Vidux-Szegedi RSE, majd a Dunaújvárosi KSE együttesét is legyőzték sima három játszmás mérkőzésen, akárcsak Budapesten a Testnevelési Egyetem SE társulatát. Legutóbb egyébként a Testnevelési Egyetem csapata lépett fel Miskolcon, s meglepetésre 3–1-re tudtak nyerni a szintén újonc fővárosiak.

Az mindenesetre tény, hogy a 10. helyen található házigazda miskolciaknak nem igazán lehet keresni valójuk a bajnoki címvédő ellen. Bármilyen felállásban is szerepeljen a Fino Kaposvár, kötelező számára a győzelem, s lehetőleg most is játszmaveszteség nélkül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában