Felkészülés

2024.01.23. 09:54

Két meccs vár a héten a Rákóczira

Folytatja a felkészülési mérkőzések sorozatát a harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Kaposvári Rákóczi FC. A somogyi zöld-fehérek előbb a Dombóvárral, majd a Tiszakécskével csatáznak.

Klein Péter Nándor

Fotó: Löffler Péter

Első hazai edzőmérkőzésére készül a Kaposvári Rákóczi FC, amely szerdán 15.30 órakor a Tolna vármegyei összevont első- és másodosztályában érdekelt, ott a harmadik helyen telelő Dombóvári FC gárdáját fogadja a Cseri úti sportcentrumban. Székely Tibor tanítványai – akik egy PMFC elleni sikerrel indították a felkészülési meccsdömpinget – szombaton egy hosszabb útra indulnak, ugyanis 13.30 órától a Merkantil Bank Liga NB II.-ben 15. helyen álló Tiszakécskei LC otthonában mérik majd fel, hol is tartanak a felkészülésben.
Információink szerint az NB III. Dél-Nyugati csoportjában hatodik helyen telelő Kaposvári Rákóczi FC játékoskeretében egyelőre nem történt változás.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában