Kézilabda

2024.01.31. 15:11

Távozik a Csurgói KK egyik legjobb játékosa - hivatalos

Fotó: CSKK/Szabados Árpád

Mladen Krsmancic 2020-ban a spanyol élvonalbeli Anaitasuna csapatától igazolt Magyarországra, azon belül pedig a Csurgói KK-ba. Első szezonjában még Hanusz Egonnal alkotott emlékezetes párost irányító pozícióban, első három csurgói szezonjában egyaránt a házi góllövőlistánk élén végzett. Az összesített mezőnyben is előkelő helyeket foglalhatott el, sorrendben az alapszakasz 6., majd 8. végül a 3. legeredményesebb kézilabdázójának tudhatta magát az elmúlt szezonok végén.

A 32 éves szerb irányító 88 mérkőzést játszott eddig csurgói színekben, ez idő alatt pedig klasszis teljesítménnyel 450 gólt ért el, amivel bekerült a Csurgói KK legeredményesebb kézilabdázói közé.

A Csurgói KK-nak ugyan opciós joga volt a következő szezonra szóló szerződés meghosszabbítására, ám a játékos kérésére ezzel nem élt a klubvezetés. 

– Négy szezon után eljött a váltás ideje. – fogalmazott a 31 esztendős szerb irányító. – Olyan helyről távozok, ahol rengeteg barátot szereztem. A fő oka a távozásomnak az, hogy a nagyobb fiam elkezdi az iskolát, így a családom érdekeit is szem előtt tartva egy hosszabb távú lehetőségben kellett gondolkodnom. Mindenkinek köszönöm, aki támogatott ez idő alatt, igyekeztem mindig a legjobbamat nyújtani. A lehető legnagyobb barátságban és a lehető legkorrektebb körülmények között távozom majd innen, csak a legjobbakat kívánom a klubnak és a szurkolóknak. Azonban nem most jött el a búcsúnak az ideje, hiszen hátravan még a szezon második fele, én pedig a lehető leghamarabb szeretnék visszatérni a pályára és segíteni a csapatnak a céljaink elérésében.

Idő közben véget ért a férdi kézilabda Európa-bajnokság, így szombaton a 14. forduló programjával elrajtol a tavaszi szezon a magyar élvonalban. A Csurgói KK a tabella negyedik helyéről indul neki a szezon második felének, Baranyai Norbert csapata szombaton 18.00 órakor a Telekom Veszprém csapatát fogadja. MW

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában