Úszás

2024.03.13. 13:56

A Virth-csapattal együtt Tenerifére utazott Milák Kristóf

Az év második edzőtáborába utazott a Virth-csapat, köztük Milák Kristóf is: az úszók három héten keresztül Tenerifén készülnek.

Sonline.hu

Virth Balázs és Milák Kristóf

Január közepén kapott szárnyra a hír, hogy Milák Kristóf megjelent a Duna Arénában, azóta ismét csend honol az olimpiai, világ- és Európa-bajnok klasszis körül.

Milák első magyarként csatlakozott a párizsi olimpia és paralimpia hivatalos fizetéstechnológiai partnere, a Visa csapatához, s a társaságnak ennek kapcsán nyilatkozott a világcsúcstartó: – Óriási megtiszteltetés nekem, hogy első magyarként csatlakozhatok a Team Visa kiváló sportolókból álló csapatához. Az előző időszak hosszabb pihenőjére testileg és mentálisan egyaránt szükségem volt. A Visa támogatása sokat jelentett számomra az elmúlt hónapokban, hiszen a nehézségek ellenére is mellettem álltak és bíztak bennem. Remélem, hogy újra motiválni tudom majd az embereket, egyúttal pedig sikerül tudatosítanom bennük azt is, hogy a versenyzésben szünetet tartani nem hátralépés, hanem a siker egyik része lehet.

Bár Milák Kristóf januári színre lépése óta sem váltott, vagyis nem lépett be a szorgalmas diákok sorába, ám megjelent a Liszt Ferenc repülőtéren, és társaival együtt elrepült Tenerifére, ahol három hétig készülnek a kaposvári Virth Balázs tanítványai (is) – az edzőtábor után másfél héttel a Duna Arénában kerül sor a magyar bajnokságra.

Hogy Milák rajtkőre lép-e az ob-n, azt egyelőre nem tudni. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában