Utánpótlás röplabda

2024.04.22. 12:54

Döntős a Fino gyermekcsapata

A Fino Kaposvár I. osztályú junior (U20-as) és gyermek (U15-ös) csapatait a középszakasz utolsó előtti fordulójában, azaz a 13. és és 14. körben szólították pályára.

Fenyő Gábor

Eördögh Bálint is pályára lépett a fiataloknál

Fotó: Muzslay Péter

Mindkét együtteshazai környezetben, Kaposváron a Kodály Zoltán Központi Általános Iskola tornacsarnokában volt érdekelt, s az első fellépésükön simán kikaptak, a következőn viszont győztek.

JUNIOROK (U20)

A Zarka Péter vezényelte junior (U20-as) csapat – amelyben szerepelt a nagy keret négy játékosa, Zarka Márton, Tóth Gábor, Laczó Bálint és Eördögh Bálint is – előbb 68 perc alatt kikapott három játszmában a harmadik Székesfehérvári MÁV Előre SC-től, majd utána nagy csatában kerek két órás összecsapáson verték a második helyen álló Kecskeméti Sportiskola Röplabda Akadémiát. A kecskemétiek előtte a fehérváriakkal mérkőztek, akiket több mint két órán át tartó csatában vertek, így érthető, hogy a kaposváriak ellen az utolsó két játszmára elfáradtak.

Eredmények

Székesfehérvári MÁV Előre SC–Fino Kaposvár 3–0 (23, 19, 21)
Fino Kaposvár–Kecskeméti Sportiskola Röplabda Akadémia 3–2 (–21, 23, –27, 18, 7)

A Fino Kaposvár I. osztályú junior (U20-as) csapata: Zarka Márton (csapatkapitány), Tóth Gábor, Laczó Bálint, Hemmert Alex Miklós, Fógel Dávid József, Patkás Márton Simon, Tóth Adrián, Baranyi Bence, Eördögh Bálint (liberó), az edzőjük Zarka Péter.
A juniorcsapat 17 ponttal (rosszabb szettaránnyal) a nyolcadik.

GYERMEKEK (U15)

Egy nappal később a Varga Péter irányította gyermek (U15-ös) együttest szólították pályára a Kodályban. A házigazda kaposváriak az első mérkőzésükön 63 perc alatt maradtak alul három szettes találkozón a százszázalékos teljesítménnyel első Kecskeméti Sportiskola Röplabda Akadémiától, majd utána 83 percig tartó összecsapáson négy játszmában legyőzték a hatodik Kunhegyes ESE társulatát.

Eredmények

Kecskeméti Sportiskola Röplabda Akadémia–Fino Kaposvár „A” 3–0 (20, 17, 20)
Fino Kaposvár „A”–Kunhegyes ESE 3–1 (20, 24, –18, 22)

A Fino Kaposvár „A” I. osztályú gyermek (U15-ös) csapata: Kránitz Dénes (csapatkapitány), Kosaras Bence, Kosaras Botond, Visnyei Zsombor, Sárközi Dávid, Patkás Mátyás Péter, Gelencsér Zalán, Kiss Tamás, Kanyar Dorián, Márfi Milán,Endrődi Gábor Károly (liberó), az edzőjük Varga Péter.
A gyermekcsapat 28 ponttal a negyedik, s két körrel a vége előtt már biztosították helyüket az országos hatos döntőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában