Kispályás labdarúgás

2024.04.08. 15:03

Már az ötödik helyen áll a tabellán a nagyot menetelő Pobjednik

A Focivilág Kupa városi kispályás labdarúgó bajnokság 15. fordulójában továbbra is a remek formában játszó Pobjednik menetel tovább a tabellán.

Sonline.hu

A forduló rangadóján a bajnok Belo BT legyőzte a SZLAMB együttesét, a Somogy Sportja pedig gólzáporos döntetlent vívott a Völgye All Stars csapatával. Az Anonim nem tudott kiállni a legutóbbi mérkőzésén, így az amúgy is esélyes LisaEsther Rendezvényház játék nélkül jutott a három ponthoz.

Cefre Kórház 5–1
Gólszerzők: Erdei 2, Rofrics 2, Horváth M. ill. Verebély.
A tartalékosan felálló Kórház szerzett vezetést, ezzel azonban el lőtték puskaporukat. Az első félidő végére már a Cefrénél volt az előny, a második játékrészben magabiztossá tették győzelmüket.

Liberi–Két Testvér Pizzéria 5–0
Gólszerzők: Iványi Bence 2, Palkovics, Varga D., Orbán.
Az első játékrész még szoros eredményt hozott, a másodikra elfáradt a rutinosabb játékosokkal felálló Két Testvér Pizzéria csapata, és ezt követően vált magabiztossá a Liberi győzelme. A Liberi kapusa is sokat tett hozzá a győzelemhez.

Belo BT–SZLAMB 7–2
Gólszerzők: Házi 3, Szántó, Balogh A., Márton Cs., Belovics, ill. Márton K. 2.
Hajtós, színvonalas mérkőzést játszott a két csapat, melyen a Belo szerzett vezetést. Ezt a SZLAMB egalizálta, majd felváltva forogtak veszélyben a kapuk. Az újabb Belo-vezetést még ki tudta egyenlíteni a SZLAMB, azonban a Belo újabb góljára már nem jött válasz a túloldalról.

LisaEsther Rendezvényház–Anonim 3–0 játék nélkül
Az Anonim csapatából senki nem jelent meg.

Pobjednik–Gépész Kadétok 4–1
Gólszerzők: Horváth L. 2, Besenyei, öngól, ill. Bogdán.
Mindjárt az első percben egy szöglet után érintés nélküli góllal szerzett vezetést a Gépész Kadétok csapata, ezt az előnyt az első félidőben meg is tartották. A második játékrészben hamar megfordította az eredményt a Pobjednik, így egy sok ütközéssel tarkított, magas iramú mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó Pobjednik nyert a Gépész fiataljai ellen.

Völgye All Stars–Somogy Sportja 5–5
Gólszerzők: Stier 3, Varga, Jovánczai, ill. Ács 2, Krakter, Sipos, öngól.
Az egész mérkőzésen hol az egyik, hol a másik csapat vezetett, de a vesztésre álló gárda mindig tudott egyenlíteni, így igazságos döntetlen született a sokgólos, változatos mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában