Járványügy Somogyban

2020.04.13. 08:00

Hírek röviden: húsvét idején is fontos az odafigyelés

Az országban tovább emelkedik a fertőzöttek száma, ezért is nagyon fontos, hogy húsvét idején is vigyázzunk egymásra. Kövesd velünk a legfrissebb híreket folyamatosan frissülő cikkünkkel!

Sonline

20:45

Virtuális flashmobbal üzennek diákjaiknak a szőcsényi tanárok

 

 

19:37

Ma is volt mentőautó forgalom a kaposvári kórháznál a mentősök képe szerint!

 

 

19:18

A Csíkszentsimoni Amatőr Színjátszó Csoport tagjai az online térben mondják el a az idei locsoló verseiket!

 

19:00

Húsvéti meglepetést közvetít minden nézőjének a Csiky Gergely Színház élőben!

 

18:28

Az egyházmegye engedélyével, a szabadban tartotta a húsvéti ételszentelést Sas Rudolf Barcson.

 

18:04

Kalmár Tamás a Svejk – egy derék katona kalandjaiból olvas fel részleteket.

17:38

Nyári Szilvia a csiky gergely Színház színésze mese hangjátékot készített, melyet a színház közösségi oldalán tudnak megtekinteni az érdeklődők.

 

17:30

A Balatonlellei Polgárőrség közösségi oldalán számolt be arról, hogy sok nyarló érkezett a Balaton partjára, és a szabályok betartása is hézagos volt olykor a húsvéti hétvégén.

 

17:00

Szászfalvi László országgyűlési képviselő pártja honlapján osztotta meg húsvéti gondolatait az érdeklődőknek.

 

14:00

A veszélyhelyzetre való tekintettel a Vízimentők drónnal locsolták meg a lányokat!

 

12:00

A húsvétvasárnapi Bayer Show adásának vendége volt Szita Károly, Kaposvár polgármestere, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke, és Dömötör Csaba, államtitkár.

– Most az a fontos, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk védekezni. A koronavírus a lehető legkisebb kárt okozza –, hangsúlyozta Szita Károly.

11:40

A helyzetre való tekintettel a szokásostól eltérő módszerekkel ugyan, de idén sem hagyták elhervadni a hölgyeket a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálat munkatársai. Cikkünket és az erről készült videót ide kattintva tekintheti meg.

11:30

Magyaratád

Lackovics Sándor, magyaratádi Barátság szövetkezet elnöke szerint gumikesztyűt és maszkot vásároltak, folyamatosan gondoskodnak a szappan és kézmosó beszerzéséről, a mosdókban papír kéztörlőt használnak a dolgozók. Cikkünket ide kattintva olvashatja el.

9:00

Balatonfenyves

Bár a koronavírus-járvány meghiúsította az idei esztendőben a megszokott húsvéti nyitást, a fenyvesi Osváth Cukrászda tulajdonosai abban reménykednek, hogy minél hamarabb újra fogadhatják a vendégeket. A teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

8:30

Balatonlelle

Az Operatív Törzs kérésére, valamint Balatonlelle és Balatonboglár polgármestere is elrendelték a strandok és a parkolók lezárását a húsvéti ünnepekre, azonban ennek ellenére a hétvégén több száz főt kellett megérni a terület elhagyására. A Balatonlellei Polgárőrség Facebook posztjában így fogalmazott: „Ekkora vendégsereg még nem volt az elmúlt évtizedekben ezekben az időszakokban.”

8:00

A koronavirus.gov.hu adatai alapján megyénkben húszan fertőződtek meg a koronavírussal.

Fotó: https://koronavirus.gov.hu/terkepek/fertozottek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában