Járványügy Somogyban

2021.06.18. 08:01

Klencsár Gábor bízik abban, hogy folytatódik a pozitív trend

Klencsár Gábor, a Fotóstop Kft. ügyvezetője semmilyen mellékhatást nem észlelt magán a koronavírus elleni vakcina után. Úgy érzi, az oltásnak köszönhetően fokozatosan visszatérhetünk a korábbi életünkhöz.

Harsányi Miklós

– Végtelen szabadságigényem van – hangsúlyozta Klencsár Gábor, aki szerint a koronavírus okozta bezártság mindenkinek rossz volt. A Pfizer-oltást kapta, az elsőt még áprilisban vette fel, a másodikért május 26-án jelentkezett. Úgy érzi, nemcsak egyéni, hanem kiemelt társadalmi érdek is az oltás.

– Folyamatos mozgásban vagyok – jegyezte meg. – Az idén már kétszer voltam Olaszországban magán-, illetve üzleti úton. Még nem tudom, a nyár hogyan telik, még lehet bizonytalanságot tapasztalni a külföldi utakkal kapcsolatban.

Rengeteg következménye volt a világjárványnak, Klencsár Gábor a gazdaságit vállalkozóként közvetlenül érezte. Az újranyitás után május második felétől nála fellendült a forgalom, s abban bízik, hogy a trend folytatódik. Azt mondta, más téren is érzékelhető a változás. Ismét nyitva vannak az éttermek, a baráti társaságok beülhetnek a sörözőkbe, s újra lehet uszodába járni. Klencsár Gábor szerint ez hatalmas előrelépést jelent a koronavírusos időszakhoz képest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában