Somogyi Nyugdíjasok

2024.03.08. 10:18

Saját verset írt a közgyűlésre

Varga László

Véglegesen belakta a Polgárok Házát az idén 34 esztendős Nyugdíjasok Kaposvári Egyesülete, a tagság a nőnappal egybekötött éves közgyűlését tartotta csütörtökön. Kardos István elnök számolt be a szervezet 2023-as tevékenységéről, majd tájékoztatta az egybegyűlteket a közösség pénzügyi helyzetéről. Az egyesület jó feltételek között, stabil anyagi háttérrel zárta a múlt évet és bizakodva tekint az idei esztendőre. Mindezért az elnök köszönetét fejezte ki a támogatóinak, külön is az önkormányzatnak. Elmondta, hogy tavaly 400 ezer forintot nyertek a NEA pályázatán, jelentősebb összeg folyt be a tagdíjakból és némi bevételük az adók egy százalékából is volt. 
A beszámoló után Dér Tamás alpolgármester közreműködésével előbb a kerek évfordulós születésnaposokat, majd a nőnap alkalmából a hölgyeket is felköszöntötték. Tóth Károly erre az alkalomra írt saját versét mondta el, a Harmónia énekkar hangulatos slágermixel, a Derű hangjai csoport humoros összeállítással, a meghívott Balogh Dezső és Jády Zsaklin kettős fergeteges néptáncbemutatóval szerzett kellemes perceket a közönségnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában