Minden napra Balaton

2021.07.30. 12:44

Irány a Hosszú Katinka-strand Balatonvilágoson!

A MOL Nagyon Balaton egyik alapítója, Lobenwein Norbert egy interjúban mondta el, hogy egy strandot Hosszú Katinkáról neveznek el.

Sonline

Budapest, 2018. november 28. Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó a fõvárosi Duna Arénában tartott sajtótájékoztatóján 2018. november 28-án. MTI/Kovács Tamás

- Úgy gondoljuk, mindnyájan köszönettel tartozunk Hosszú Katinkának az elmúlt évek sportsikereiért, ezért szeretnénk, ha most is érezné a közönség szeretetét − nyilatkozta Lobenwein Norbert, a Mol Nagyon Balaton alapítója a lapnak. Ezért úgy döntöttek, hogy az idei Strand Fesztivál, vagyis a 10 nap Strand helyszínét Hosszú Katinkáról nevezik el.

A fesztivált az idei évben a megszokottal ellentétben nem Zamárdiban, hanem Balatonvilágoson tartják, a Club Aligán, a most már Hosszú Katinka-strandon!

A szervező azt is elmondta, hogy évről-évre vannak olyan ügyek, amelyekre igyekeznek ráirányítani a közönség figyelmét. Ez a döntés pedig tisztelgés Hosszú Katinka és a pályafutása előtt. – Úgy gondoljuk, mindnyájan köszönettel tartozunk neki az elmúlt évek sportsikereiért, s szeretnénk, ha most is érezné a közönség szeretetét, tette hozzá Lobenwein Norbert.

A tervek szerint nem csak az úszónő nevét viseli majd a fürdőhely, de bemutatják majd a bajnok pályafutásának legfontosabb állomásait is.

Hosszú Katinka a tokiói olimpián az utolsó pillanatban lépett vissza a 200 méteres pillangóúszástól, amely miatt többen hevesen bírálták. Az olimpikon szerdán közösségi oldalán írt először az ügyről, ahol úgy fogalmazott: méltósággal veszi mindenki támogatását, hiszen ez is hozzátartozik pályafutásához, ahogy sikerei is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában