Fotók

2023.07.11. 14:51

A harmónia volt idén a kulcsszó a bodrogi táborban

Szlovákiából, Erdélyből, Írországból és az ország több pontjáról is érkeztek vendégek a bodrogi keresztyén zenetáborba, melyet a „Jó az Úr” Bodrogi Baptista Gyülekezet és a Bodrogi Oktatási Központ szervezett.

Marosi Gábor

Az egy hetes, ottalvós táborban 119-en vettek részt. 


Győri Kornél táborvezető elmondta, ennyien az elmúlt években nem vakációztak még a helyi iskolában. A tábor több évtizedes múltra tekint vissza, ezért sokan visszatérő vendégek voltak. A fiatalok többféle hangszeres foglalkozáson vehettek részt. Hegedű, bőgő, kürt, trombita, baritonkürt, fuvola, furulya és klarinét is megszólalt az egy hét alatt, újdonságként pedig ütős hangszeren és gitáron is zenélhettek a táborozók. 

Győri Kornél kiemelte, minden nap elején és végén bibliai tanítások hangoztak el, a hét kulcsszava a harmónia volt. Éjszakai séta, balatoni strandolás, tábortűz és sportjátékok színesítették az alkalmakat. A gyerekeknek asztalitenisz, röplabda- és focibajnokságot is hirdettek. A tábor záró istentisztelettel ért véget, ahol a zenekarok és a kórusok is bemutatkoztak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában