Színház

2023.12.18. 17:25

Telt házasak a Csiky ünnepi műsorai

Megtartotta év végi ünnepi társulati ülését a Csiky Gergely Színház.

Koszorus Rita

Fotó: Lang Róbert

Fülöp Péter színházigazgató a társulati ülésen elmondta: büszke a kollégáira, hiszen a teátrum szinte összes ünnepi programjára vagy minden jegy elkelt, vagy már csak néhány elérhető.

Köszönetet mondott az értékesítéssel foglalkozó kollégáknak és a művészeknek, hogy olyan előadásokat tudnak színpadra állítani, amelyek megszólítják a közönséget. – Ez az időszak az elcsendesedésről, számot vetésről is szól. Számunkra ez nem csak ünnep, hanem mi ilyenkor is dolgozunk, amikor a legtöbben pihennek, monda a direktor. Kiemelte: nem csak a Csiky Gergely Színházban, de a kulturális holding minden területén azon dolgoznak a munkatársaik, hogy a kaposváriakat a két ünnepen és azok között is tartalmas szórakozási lehetőségekkel lássák el. 

A társulatot Pintér Rómeó, alpolgármester köszöntötte karácsony alkalmából, aki elmondta: sikeres féléven van túl a kaposvári társulat. – Szeretném megköszönni azt a munkát, amit eddig belerakott a társulat ebbe az évadba, nagyon hálás vagyok a színházi munkáért, és külön szeretném megköszönni az adventi vásár lebonyolítása és a rendezvények szervezése terén végzett munkát, mondta az alpolgármester. Hozzátette: az pedig nagy öröm a városvezetésnek, hogy a január 6-i újévi koncertig hatalmas népszerűségnek örvendenek az ünnepi programok.

Az évad hátralevő részében bemutatják a Sirály című előadást, a Csókos asszonyt, az Aladdint, valamint Kovács Sándor-Színmű 2083
című előadást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában