Röplabda NB I., férfiak

2017.10.01. 21:26

Fino Kaposvár: sima győzelmet arattak a bajnoki rajton

Sima, 3-0-ás győzelemmel kezdte az élvonalbeli röplabdabajnokságot a Fino Kaposvár csapata.

Fenyő Gábor

Fino Kaposvár–Debreceni EAC 3–0 (8, 5, 10)

Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 250 néző. V.: Pőcze, Nagy L.

Túlzás lenne azt állítani, hogy a Debrecen megizzasztotta a rekordbajnok Fino Kaposvár egyletét, amelyből hiányzott a derekát fájlaló ifjabb Nagy Péter. A mindössze nyolc játékossal érkezett vendégek a nyitójátszmában nyolc, a második felvonásban pedig csupán öt pontig jutottak, s a harmadik, utolsó játékrészben sem sikerült kijönniük a tízből. Három játékosuk volt csak eredményes; az egész mérkőzésen nem sikerült annyi pontot összegyűjteniük, amely egyetlen játszmanyerésre elegendő lett volna.

 

Fino Kaposvár: Keen (10), Horváth K. (13), Vajda T. (5), Kalmár Á. (11), Nikolov (2), Nagy J. (6). Csere: Pápai (liberó), Kiss M. (liberó), Bögöly (4), Kulcsár A. (1), Szabó Bence (2), Szabó Barna (5). Vezetőedző: Demeter György.

Debreceni EAC: Remete (10), Szikszai (2), Pallós, Kusnyir, Adorján B., Nagy A. Csere: Kubik (liberó), Kiss I. (1). Vezetőedző: Fodor Antal.

Demeter György: – Túl könnyű ellenfélnek bizonyult a Debrecen, így nem derülhetett ki, hol is tartunk. A csütörtöki dunaújvárosi találkozó már mérvadóbb lesz.

Fodor Antal: – Sokat kivett belőlünk a hosszú út, s a sérültjeink sem jöttek rendbe. Tapasztalatszerzésnek mindenesetre jó volt ez a találkozó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában