fotók és videó!

2018.06.17. 17:09

Bemutatkozott a Kaposvár Hornets

Lejátszotta első barátságos mérkőzését a tavaly augusztusban alakult Kaposvár Hornets. A Darazsak a szegedi és makói játékosokból összeálló Guardians együttesét fogadták az Arany János úti sportcentrumban.

Klein Péter

elsõ felkészülési mérkõzését játszotta a Kaposvár Hornets amerikai futball csapata.

– Nem egészen egy év alatt jutottunk el addig, hogy lejátszhattuk az első mérkőzésünket – nyilatkozta Lugosvölgyi György, a Kaposvár Hornets elnöke. – A társaság igen vegyes: vannak, akik a Golden Foxot erősítették korábban, vannak fiatal játékosaink, akik szeretnék kipróbálni magukat ebben a sportágban, illetve van két hölgy tagunk is.

Az aréna szabályok szerint lejátszott, 4x12 perces találkozót végül 22–48-ra nyerték a vendégek.

 

– Büszke vagyok a játékosokra, hiszen remekül helyt álltak egy sokkal korábban megalakult ellenféllel szemben – mondta Lugosvölgyi György. – A célunk, hogy jövőre már elinduljunk a harmadosztályban, melyet öt éven belül szeretnénk megnyerni.

A Kaposvár Hornets játékosai a következő edzőmérkőzésüket július 21.-én Homokmégyi Gólyák otthonában vívják, majd augusztusban ismét megmérkőznek a Guardians csapatával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában