Labdarúgás

2022.04.14. 10:16

Feltámadt a Ferro a tizenegyedik fordulóban

A múltheti nagyobb különbségű veresége után összeszedte magát a Ferro csapata és magabiztosan meg is nyerte a soron következő mérkőzését az M-Car Bérautó egylete ellen.

Trancsik Zsanett

Fotó: MW

Gólzáporos győzelmet aratott a listavezető Ebola együttese, egy tucatot lőttek be ellenfelük, a Cefre hálójába. Ismét nyerni tudott a Matracvarázs, viszont szoros küzdelemben, csupán egy góllal szereztek győzelmet a QLR PC Bontóval szemben A Zsíroskönyérnek sem volt sima találkozója a Kórház alakulatával, alaposan meg kellett dolgozniuk a három bajnoki pontért. A Maker Autó is győztesen került ki a Gépész Kadétok elleni fordulóból, Mayer Barna négy góljának köszönhetően. A HGA Biomed csapata azonban visszalépett a bajnokságtól, így a Liberi mérkőzés nélkül jutott három bajnoki egységhez. 
 

A Focivilág Kupa eredményei: 

Matracvarázs–QLR PC Bontó 3–2 
Góllövő: Sárközi 2, Bunovácz, illetve Horváth, Pápai. A Matracvarázs már 3-0-ra vezetett, az ellenfele próbált zárkózni, de gólokat csak a mérkőzés utolsó negyedében tudtak rúgni. A határozottabban futballozó csapat nyerte a találkozót. 
 

Ebola–Cefre 12–4 
Góllövő: Decsi 6, Pető 5, Vajda, illetve Horváth 2, Erdei 2. A sportszerű összecsapáson már 8-0-ra is vezetett a listavezető és előnyét meg is őrizte, a Cefre csak a találkozó vége felé talált a hálóba. 
Zsíroskönyér–Kórház 5–3 
Góllövő: Rákosa 2, Vendriczki 2, Plajbász, illetve dr. Kellner 3. Alaposan megizzadt a Zsíroskönyér a lelkes Kórház csapata ellen. Az utóbbi szerzett vezetést, majd felváltva estek a gólok, a második félidő vége felé azonban Bükiék a maguk javára tudták fordítani a találkozót. 
 

Ferro–M-Car Bérautó 8–3 
Góllövő: Ágoston 3, Márton 3, Németh 2, illetve Magyar L. 2, Cséplő. Sportszerű, hajtós mérkőzést vívott a két gárda egymással. A precízebb csapat játékának és jobb helyzetkihasználásának köszönhetően a Ferro megérdemelten nyert. 
 

Liberi–HGA Biomed 3–0 
Játék nélkül. 
 

Gépész Kadétok–Maker Autó 1–4 
Góllövő: Szücs-Lukács, illetve Mayer 4. Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés Mayer Barna találatainak köszönhetően, a játék végére négy gólig jutott. A fiatal gépészeseknek igazi helyzetük nem akadt. T. Zs. 
 

Fotó: MW

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában