Megyei Labdarúgás

2023.11.13. 17:05

Balogh Márió mesterhármasával nyert a Nágocs

A Somogy vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában megszerezte szezonbeli harmadik győzelmét a Nágocs, mely az utóbbi hetekben elindult a felsőház irányába.

Őszi Ádám

Fotó: Barabás Dávid (Dave Photo)

Megszerezte első idegenbeli győzelmét és pozitívba fordította gólarányát a Nágocs, mely a góllövőlistán is előkelő helyre lépő Balogh Márió mesterhármasával diadalmaskodott Kiskorpádon. Darázs István együttese a legutóbbi kilenc bajnokijából mindössze egyet vesztett el két győzelem és hat döntetlen mellett. A tabellán elfoglalt tizenegyedik hely pedig némileg csalóka lehet az újonc esetében, ugyanis az első két fordulóban önhibáján kívül nem lépett pályára. A Dél-Balaton FC, valamint a Balatonszárszó elleni összecsapásokat november 26-án, valamint december 2-án pótolják az érintettek. 


Kiskorpádi SE–Nágocs SE 1–3 (1–1)
Kiskorpád; V.: Böröczi Z.
Kiskorpád: Liska, Blinczki, Horváth R., Kelemen, Bojtor (Ölbei 56.), Horváth M., Nagy K., Büki, Sznopek, Burda, Hortobágyi. Vezetőedző: Récsei János.
Nágocs: Erbár, Bajczi (Németh A. 83.), Fonyódi, Nagy L. (Németh T. 76.), Balogh M., Darázs, Gáspár (Böhm 64.), Donka, Szuhi (Balassa 46.), Madarász, Fehér. Vezetőedző: Darázs István.
Gólszerzők: Horváth R. (14, - büntető), ill. Balogh M. (11., 54., 71.).
Ifjúsági meccs: 3–1.

Mestermérleg

Darázs István: – Az időjárási viszonyok miatt katasztrofális állapotban lévő pályához jobban alkalmazkodtunk. Csibészes, gyönyörű gólokat szereztünk, igazi csapatként, egymásért küzdve játszottunk. Úgy érzem, hogy teljesen megérdemelten hoztuk el a három pontot Kiskorpádról. 


Mesterlövészek

1. Balása Márk (Dél-Balaton FC) – 17 gól
2. Galgóczi Károly (Dél-Balaton FC) – 16 gól
3. Balogh Márió (Nágocs) – 13 gól
4. Balogh Rajmund (Kaposmérő) – 12 gól
4. Mátés Balázs (Mezőcsokonya) – 12 gól
6. Kuti Richárd (Mezőcsokonya) – 11 gól
6. Rubecz Péter (Kaposmérő) – 11 gól
8. Huszár Ádám (Kéthely) – 8 gól
8. Pápai Dezső (Somogyvár) – 8 gól


 További cikkeink

Kiütötték a listavezetőt, a Kaposmérő kétgólos hátrányból felállva gálázott

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában