Labdarúgás

2024.01.30. 15:57

A Pakssal otthon, a Lellével idegenben játszik a Rákóczi

Ezen a héten is két felkészülési mérkőzést vív a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Dél-Nyugati csoportjában szereplő Kaposvári Rákóczi FC, amely szerdán a Paks II. együttesét fogadja, míg szombaton Balatonlellére utazik.

Klein Péter Nándor

Fotó: Lang Róbert

A PMFC, a Dombóvár és a Tiszakécske után szerdán 13 órakor a harmadosztály Dél-Nyugati csoportjában szereplő Paksi FC második csapata ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen a Kaposvári Rákóczi FC, a stadionja mögötti füves edzőpályán. A Székely Tibor által irányított somogyiak ezúttal a velük azonos csoportban lévő együttes ellen mérhetik fel, hol tartanak a felkészülésben. A bajnokság őszi szakaszában magabiztos kaposvári siker született, hiszen Bíró Dominikék négy-egy arányban nyertek a Duna-parti városban.

Remekel a Rákóczi

A zöld-fehérek eddig remek eredményeket értek el, s, ami ebben az időszakban ennél is fontosabb, a játékuk is egyre kombinatívabb. Ezt pedig tovább javíthatják előbb szerdán, majd szombaton 11 óráról a Somogy vármegyei első osztályt vezető Balatonlelle SE otthonába.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában