Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a szeptember 21-i koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Mravik Zsuzsanna
26, Szarvas

– Ügyviteli titkár, esküvői dekoratőr és stílustanácsadó, valamint esküvőszervező és kulturális rendezvényszervező végzettséggel rendelkezem. Azonban nem értem be ennyi tudással és egy újabb szakmát kezdtem el kitanulni. Főállásban vállalkozó vagyok, valamint egy sportáruházban dolgozok sporttanácsadóként. Szabadidőmben szeretek túrázni, olvasni, főzni és röplabdázni, valamint időnként látható vagyok egy sorozatban is – árulta el magáról a szarvasi Mravik Zsuzsanna. – Azért jelntkeztem újra, mert szeretném kideríteni, hogy a zsűri szerint van e helyem a versenyben vagy sem.

 

Zsuzsanna 178 cm magas és a Bak jegyében született. Kedvenc étele a bolognai spagetti, kedvenc itala pedig a tea. Nagyon szereti a Bagossy Brothers Company – Visszajövök című számát. Leginkább Bruno Banani – Magic Women illatát fújja magára.