Sztárság

2024.04.01. 09:51

Hazatalált a TV képernyőkre Bányai Miklós

Koszorus Rita

Ismerős arc a képernyőn.

Forrás: Fotó: Csudai Sándor CSS Origo

Márciusban debütált a TV2 népszerű sorozata a Hazatalálsz második évada, amelyben ismét láthatjuk az egykori kaposvári színészhallgatót, Bányai Miklóst. A színész Kántor Dénes szerepében tért vissza, miután az elmúlt évben nemzetközi produkciókban is láthatták a nézők. 

Három epizód erejéig feltűnt az FBI: International című CBS drámában, ahol magyar rendőrt alakított. De egy észt hollywoodi koprodukcióban a Free Moneyban is szerepelt. A színész számára nem ismeretlenek az álomgyár szuperprodukciói, hiszen korábban szerepelt az Emerald cityben valamint Johnathan Rhys Meyers mellett a Dracula című sorozatban is láthatták az amerikai nézők. 

Természetesen magyar produkciókban is rendszeresen szerepel Bányai Miklós, hiszen a Hazatalálszon kívül többek között a Bátrak földje, az Egynyári kaland, valamint a Marslakók és a Mi kis falunk című sorozatokon is dolgozott. 

A Kaposváron végzett színész két hete ünnepelte születésnapját, amelyhez igencsak rendhagyó helyszínt választott. A jeles alkalomból élőben láthatta akció közben Szoboszlai Dominikot, hiszen a közösségi felületeire feltöltött videó tanúsága szerint egy Liverpool-Manchester City meccsel ünnepelte a 39-et. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában