Járványügy Somogyban

2020.04.11. 21:00

Nem áll le a beruházás: az Interspar elkezdte a hatalmas építkezést

Elkezdődött az új Interspar építése a megyeszékhelyen, a teljes beruházás értéke mintegy ötmilliárd forint. Az áruház közel 50 ezer négyzetméteres telken épül fel.

Harsányi Miklós

– A kivitelezés a területen félbehagyottan álló vasbeton és acélszerkezet lefedésével kezdődik – tájékoztatott a társaság. – Ezzel párhuzamosan zajlanak a földmunkák. Az építőipari cég vírusvédelmi intézkedései miatt az élőmunkát igénylő, helyszíni feladatok szigorú higiéniai előírások betartása mellett zajlanak.

Az összesen közel 11 ezer négyzetméter hasznos alapterületű központ megvalósítása két részből áll majd. Létrejön egy Interspart is magába foglaló épület csaknem 6600 négyzetméteren. Ezen kívül egy vele szoros kapcsolatban álló, másik épületben egy több üzletből álló kereskedelmi egység 4400 négyzetméteren várja majd a vásárlókat. A bevásárlóközpont hűtését és fűtését környezetkímélő gépek biztosítják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában