Legolvasotabb írásaink

2022.01.01. 17:30

A vírus határozta meg az évünket, de kijutott nekünk minden az óévben is

Az óévben a pandémia volt a leginkább meghatározó esemény életünkben. Második éve éljük mindennapjainkat a veszély árnyékában, és az ezzel kapcsolatos hírek iránt folyamatosan érdeklődtek olvasóink. De számtalan fontos és érdekes eseménynek is helyt adott Somogy, ami büszkeséggel tölt el minket.

Barkóczy László

Itt, a sonline.hu oldalon folyamatosan figyeltük, melyek a legolvasottabb írásaink. Ebből állítottuk össze toplistánkat, minden hónapban meghatározva, a legnagyobb érdeklődésre számot tartó közéleti- és „kék” hírt.

 

Január

Kék hír: A rendőrök elől menekült az a migránsokat szállító személyautó, amely aztán Balatonszentgyörgynél leszaladt az útról, és csúnyán összetört.

Közéleti hír: Egy tűzgomb robbanhatott fel Nagyatád felett január egyik éjszakáján, ezzel keltve riadalmat az ott élők körében.

 

Február

Kék hír: Egy személyautó ütközött össze egy kamionnal Igal és Somogyszil között még februárban. Hiába érkezett a gyors segítség a 29 éves somogyszili fiatalember életét már nem tudták megmenteni.

Közéleti hír: Februárban állt át először a kaposvári Toldi-iskola minden diákja digitális oktatásra a pandémia miatt.

 

Március

Kék hír: A nyomozók ebben a hónapban fejezték be a nyomozást abban az ügyben, mikor egy inkei férfi megkérte barátnője kezét, aki igent is mondott, ám utána úgy összevesztek, hogy a férfi betörte friss menyasszonya orrát.

Közéleti hír: Már javában zajlott harmadik Tündérszépek versenyünk, ahol szebbnél szebb lányok mérkőztek meg megyei fordulóban. Olvasóink nagyon szerették a lányok fotósorozatait!

 

Április

Kék hír: Felborult egy kamion a 67-es úton Zselickislaknál, a teherautó utasának életét már nem tudták megmenteni a kiérkező mentősök.

Közéleti hír: Ebben a hónapban helyezték végső nyugalomra Töreki Tamást, nagyatádi mentőtisztet, az elárvult állatok megmentőjét

Május

Kék hír: Drogtanyára csaptak le májusban a rendőrök Nagyatádon. Négy személyt letartóztattak az összehangolt akcióban.

Közéleti hír: Ebben a hónapban mutattuk be olvasóinknak a világjáró Csernák Botondot, aki akkor egy víz alatti norvég étteremben dolgozott éppen.

 

Június:

Kék hír: Életét vesztette egy motoros a 67-es út mernyei szakaszánál, mikor ismeretlen okból a szalagkorlátnak csapódott.

Közéleti hír: Táncra perdültek a kaposvári kadét lányok a Jerusalema kihívás miatt. Olvasóink ez az írásunk, és a videó tetszett a legjobban ebben a hónapban.

 

Július

Kék hír: Ez az év sem telt el sajnos vízbe fúlás nélkül. Júliusban egy testvérpár fulladt a Balatonba, miután matracukkal túlságosan besodródtak.

Közéleti hír: Jég verte el Somogy több települését ebben a hónapban. Többeknek lakhatatlanná vált a háza, és csak az összefogás jelenthetett kiutat sokaknak.

 

Augusztus

Kék hír: Vizibicikliről esett a Balatonba az a 15 éves fiatal, akit a vízimentők szonár segítségével találtak meg a vízben. A gyors mentésnek köszönhetően sikerült megmenteni a fiú életét, akit a veszprémi kórházba szállítottak.

Közéleti hír: Ebben a hónapban adtunk hírt róla, hogy fogászati kezelés csak védettségi igazolvánnyal, vagy érvényes PCR teszttel lehetséges Somogyban is.

 

Szeptember

Kék hír: Hárman meghaltak és többen megsérültek abban a balesetben, mikor Somnál egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze.

Közéleti hír: 16 kilogramm trófeasúly feletti kapitális gímbikát lőttek ebben a hónapban, a Törökkoppányi Íjász Vadásztársaság területén, Törökkoppány mellett.

 

Október

Kék hír: Őszi Nórának nevezték el a siófoki kórházban a pár nappal korábban egy fonyódi buszmegállóban hagyott csecsemőt. Az anyát nagy erőkkel kereste a rendőrség, nem sokkal később önként feladta magát. 

Közéleti hír: Gera Katalin szobrászművész, Filipovics Gordan kosárlabdázó, és a Roxinház kapta 2021-ben a Somogy megyei Príma díjat.

 

November

Kék hír: Egy kaposvári szórakozóhelyen, kamerák kereszttüzében verte be vitapartnerének arcát egy férfi. Az ütés következtében az áldozatnak eltört az arccsontja.

Közéleti hír: Elöntötte a fekália egy drávaszentei asszony házát a fekália. A vízügyi szakemberek megállapították, hogy áramszünet miatt nem működött az átemelő szivattyú, így következhetett be a büdös baleset.

 

 

December

Kék hír: Hídfőnek ütközött egy személyautó Visz belterületén. A balesetben ketten megsérültek, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Közéleti hír: Hosszan beszélgettünk Papp Lajos szívsebésszel, aki többek között mértékletességet írt fel a somogyi embereknek.

 

 

 

 

Címkék#toplista

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában