Értékeink Somogyországban

2023.04.27. 11:56

Lájkvadászattal egészül ki a nemes versengés

Rekordszámú nevezés érkezett a Somogy Vármegyei Önkormányzat által meghirdetett „Értékeink Somogyországban” című fotópályázatra, közölte a Vármegyeháza szerkesztőségünkkel csütörtökön.

Koszorus Rita

Százhúsz alkotó küldött be 466 képet, amelyek közül szakmai zsűri választja ki azt az 50-et, melyet május 18-tól állítanak ki a Vármegyeházán. 

A díjazást is megemelte az önkormányzat az előző pályázatokhoz képest, az első helyezett 150 000, a második 100 000, míg a harmadik 50 000 forint értékű fotóutalványt nyer. 

A szakma mellett minden érdeklődő számára lehetőséget bíztosítanak, hogy “elmondja” véleményét, ezért a kornak megfelelő fórumon a közönségdíjat online formában választhatják ki követőik. Május elsejétől tíz napon keresztül, azaz május 10-én éjfélig lehet megtekinteni az ötven kiállításra kerülő képet a Somogy Vármegyei Önkormányzat Facebook oldalán. 

A nyertes az az alkotás lesz, melyre legtöbb lájk érkezik ezidő alatt. Kimondottan a pozitív megnyilvánulásokat fogják értékelni, tehát az “imádom” reakciót is figyelembe veszik, közölte a vármegyei önkormányzat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában