Balaton Sound

2024.04.09. 17:38

Jöhet a balatoni nyár, kész a Sound teljes programja

Féltucat zenei helyszín, két nagyszínpad, délutántól pirkadatig tartó partidömping, közel 200 fellépővel. Összeállt a Heineken Balaton Sound teljes zenei programja, a fesztivál július 3-án, szerdán startol és tart vasárnap hajnalig, Zamárdiban.

Góz Lilla

Fotó: Németh Levente

 - Az idei Heineken Balaton Sound zenei felhozatalát igyekeztünk úgy összeállítani, hogy az elektronikus zenei univerzum széles kínálatát sűrítsük a fesztivál négy napjába, az elektronikus zene szerelmesei tetszés szerint válogathatnak a kínálatból, felfedezve új kedvenceket, zenei irányzatokat -  mondta el Filutás Anna, fesztivál főszervezője. Szerinte az idei év egyik nagy dobása, hogy a Heineken Nagyszínpad műsorideje bővül, a második naptól már hajnal 3-ig tartanak itt a programok, vasárnap hajnalra átfordulva pedig egy hatalmas Endshow-val búcsúzik ez a helyszín a fesztiválozóktól, a világhírű holland Q-Dance csapatának jóvoltából. A főbejárat új helyre kerül és a nagy előzetes érdeklődés miatt átalakítják a fesztivál vendégterét is. Filutás Anna kiemelte, hogy megújult VIP élményekkel várják a fesztiválozókat, a B Stage nagyszínpad hajnal 6-ig tart nyitva, az egy kilométer hosszú partszakasz pedig vízparti helyszínekkel, beach partikkal, valamint kényelmes lazulással, vízi játékokkal várja a látogatókat éjjel-nappal.

A Heineken Balaton Sound Nagyszínpadnak idén is egy hatalmas ledfal adja a díszletét, első napon Andrea Lane, Hugel, Meduza, Purple Disco Machine és James Hype szórakoztatja a közönséget. Másnap ugyanitt kezd Metha, majd Mau P, Vintage Culture, Paul Kalkbrenner következik, éjféltől hajnal 3-ig pedig a Mathame formációt követi a Mind Against. Pénteken Yamina melegíti be a közönséget ezen a helyszínen, majd a színpadra lép John Newman, a Lost Frequencies, Marshmello , Alison Wonderland, Borgore, Zomboy és Dublic & B'Andre. A zárónapon pedig Ben Nicky, Nervo, Will Sparks és Timmy Trumpet lesz a nagyszínpadon. Este 11-től pedig beindul egy monstre, négyórás Endshow, az elektronikus tánczene keményebb stílusaiban kiemelkedő holland szervezőcsapat, a Q-Dance bemutatásában. A fellépők közt lesz The Qreator, Sound Rush, Ran-D, Warface és Sefa, az est házigazdája pedig a „Hardstyle Hangja”, azaz DV8 lesz.

A Sound másik nagyszínpadán Denes Toth, Marwan Dua, Miss Monique, Kölsch, Adam Beyer és Maceo Plex, Sonic Rain, Kitti Kay, Trym, Nico Moreno, Raul Young & Shabaam lép fel.  A zárónapon fellép SouveQ & Lerm, Secret Factory, Alfa Romero és már vasárnapba nyúlva érkezik Brina Knauss, élő produkcióval Stephan Bodzin , majd Cassian és végül Sama’ Abdulhadi.

Tavaly új helyszínként jelentkezett és aratott sikert a Rádió1 Heineken Beach Club, napozó stéggel és kényelmes lounge bútorokkal biztosítva a beach hangulatot. A  Rádió1 DJ-i a nagyszínpad indulásáig,  szüneteiben, a zárás után nemzetközi sztárokkal zenélnek.  Idén is kifut majd naponta a Sound partyhajója a Dj kapitányokkal. Akik pedig már korábban hangolódnának a fesztiváltra, azokat a Kopaszi-gáton várják június 7-én egy warm-up partyra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában