Járványügy Somogyban

2021.02.23. 15:30

Öt pedagógus megbetegedett a Kisfaludyban

Öt pedagógus megfertőzödött az új típusú koronavírussal a kaposvári Kisfaludy Tagiskolában. A felső tagozatosoknak pedig keddtől tantermen kívüli oktatást rendelt el az Operatív Törzs.

Sonline

Mint arról tegnap beszámoltunk, több pedagógus is elkapta a koronavírust a kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Kisfaludy Utcai Tagiskolájában. A Kaposvári Tankerület megkeresésünkre azt közölte, jelenleg öt fertőzött pedagógusról van információjuk.

Hozzátették: az érintett intézményben a felső tagozat részére február 23-tól március 1-ig az Operatív Törzs tantermen kívüli digitális munkarendet rendelt el. Ezen kívül a 2. b osztályban még február 26-ig tart a digitális munkarend.

A Kaposvári Tankerületi Központ tájékoztatta a Sonline.hu-t, hogy a fenntartásában levő általános iskolákban a hétfői adatok alapján 110 osztályában vezettek be tantermen kívüli digitális munkarendet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában