Álláshirdetés

2023.06.22. 12:26

Pénzügyi és számviteli álláslehetőségek Szolnokon

A pénzügyes álláslehetőségek Szolnokon is nagy népszerűségnek örvendenek az álláskeresők körében, előszeretettel pályáznak azokra. Jó hír számukra, hogy ezek a lehetőségek továbbra is elérhetőek a városban, például a SzolnokAllas.hu weboldalán keresztül, ahol ezen kategóriában is gyakran jelennek meg újabb és újabb állások. A következőkben a gyakran előforduló munkakörökre hozunk néhány példát.

PR-cikk

Business team present. Professional investor working new startup project. Finance meeting.

Forrás: SzekszardAllas.hu

Valutapénztáros

Egy valutapénztáros feladatköre többek között olyan teendőkből áll, mint például a valutaváltás, a valuták valódiságának és forgalomképességének az ellenőrzése, a váltási tranzakciók elvégzése, a pénztárkezelés és az ahhoz tartozó adminisztráció lebonyolítása, valamint az ügyfelek kérdéseinek megválaszolása. 

Ezen munkakör betöltéséhez érettségire és valutapénztárosi végzettségre van szükség, valamint gyakran a legalább középfokú idegennyelv-tudás is megjelenik követelményként. Mindemellett pedig a felhasználói szintű számítógépe ismeretek, a precizitás, a pontosság és az ügyfélközpontúság is elengedhetetlen a munkavégzéshez.

Könyvelő 

A könyvelők feladatait többek között olyan tevékenységek teszik ki, mint például a számlák rögzítése, az éves beszámoló elkészítése, a hatóságok felé történő adatszolgáltatás és az ehhez kapcsolódó elektronikus ügyintézés, a társosztályokkal vagy ügyfelekkel való kapcsolattartás, illetve olykor a vállalkozás vezetője által kért kimutatások elkészítése. Kattintson a linkre Szolnok könyvelő állás kínálatáért.

A pozíció alapvető elvárásnak számít a mérlegképes könyvelői képesítés megléte és a naprakész számviteli ismeretek. Emellett gyakran merül fel követelményként a felhasználói szintű jártasság az MS Office programokban, a nyelvismeret, valamint a precíz munkavégzés és a kiváló problémamegoldó képesség.

Kontrolling munkatárs

A kontrollerek a munkájuk során rengeteg kimutatást készítenek az adott vállalkozás működésére, eredményességére vonatkozóan. Feladatuk továbbá, hogy aktívan részt vegyenek a havi és az éves zárási folyamatokban, illetve a jövőbeli pénzügyi tervek meghatározásában. Mindemellett pedig feladatkörük része még a különböző eseti elemzések elvégzése, a kontrolling folyamatok fejlesztése, illetve az egyéb ad-hoc jellegű pénzügyi teendők ellátása is. 

Ezen munkakör betöltéséhez általában már felsőfokú végzettségre, magabiztos nyelvtudásra, illetve magas szintű MS Office használatra van szükség. Fontos követelmény továbbá az analitikus gondolkodásmód, a kiváló logikai-, elemzői-, és problémamegoldói képesség is, valamint az, hogy ne okozzon gondot a határidők betartása. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában