Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Bagi Gréta Barbara
19, Szolnok

Bagi Gréta Barbara vagyok, tizenkilenc éves. Jelenleg a Debreceni Egyetemen pénzügy-számvitel szakon tanulok. Amikor jelentkeztem még könyvelőnek készültem, most úgy érzem, a banki világ mégis közelebb áll hozzám. Az életemben nagyon fontos szerepet tölt be a sport, tíz évig versenyszerűen röplabdáztam, most már inkább crossfit edzésekre járok. Néhány alkalommal neveztem már különféle szépségversenyre, viszon mint mindig, most is a családom és a barátaim biztattak a jelentkezésre.

Gréta 160 centiméter és bak csillagjegyű. Kedvenc étele a mustáros tarja krumplipürével, kedvenc itala pedig az ízesített víz. Kedvenc zenéje 220 Kid – Don’t need love című dala, kedvenc parfümje pedig Carolina Herrera – Good girl illata.