Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntője. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, a szeptember 21-i koronázáson derült ki. A zsűri döntése nyomán Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek győztese adta át a királynői koronát a győztes Szabó Orsolyának, Hajdú-Bihar megyéből. Két udvarhölgye a Somogy megyei Bíró Boglárka, valamint a Pest megyei Koncz Patrícia lett. A közönségdíjas a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Magyar Vivien lett.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Tolnai Brigitta
18, Dunaszentgyörgy

Brigitta a paksi Energetikai Technikum és Kollégium végzős diákja. Fiatal kora ellenére már 14 éve néptáncol. Szabadidejében szívesen találkozik a barátaival vagy játszik kutyáival. Olvasni és televíziós sorozatokat nézni is szeret, mindkettőből a romantikusat kedveli. „Az emberekkel jó kapcsolatot ápolok, könnyen megszeretnek” – mondja magáról a dunaszentgyörgyi lány, aki a családja és barátai biztatására jelentkezett a Tündérszépek versenyre.

Brigitta 160 centiméter magas, a csillagjegye a Vízöntő. Kedvenc étele a gyros, kedvenc itala pedig a tea. Zenében a pop stílust kedveli, míg kedvenc illatának az Oriflame Divine parfümét jelölte meg.