Látogatóban

2024.03.22. 09:52

Kozsó megmutatta a delfineknek, milyen lenne a Balatonban

Kozsó visszatért a Balatonhoz és ezúttal delfineket is hozott magával.

Koszorus Rita

Forrás: Bors

Fotó: Markovics Gábor

Kozsó a minap a siófoki Balatonparton pózolt két delfinnel a Balaton Szupermaratonon, ahol a népszerű énekes szerelme versenyzőként vett részt. Igaz az ikonikus magyar zenésznél csak plüss állatok voltak, de valószínűleg ezzel arra az egy évvel ezelőtti kijelentésére utalt, amikor Hajdú Péter műsorában arról beszélt, hogy delfineket hozna a tóba. 

Nem egészen egy éve írtunk meg, hogy az Ámokfutók tartógerendája, Kozsó delfineket telepítene a Balatonba. Cikkünk nyomán igazi médialavina indult el, hiszen aki élt és mozgott a magyar sajtóban felkapta a hírt, miszerint tengeri emlősöket hozna a Balatonba a magyar énekes. Sőt még Tik-tok sztárok is felkapták a témát, persze csak a mesterséges intelligencia segítségével, de véghez vitték azt, amit Kozsó nem. 

Élő legenda 

Kozsó a kilencvenes években lett ismert először az Alavajárók, majd az Ámokfutók nevű formációjával, amely olyan slágereket adott a bulizenére kiéhezett magyar fiataloknak, mint a Robinson, a Hold dala, az Ezüst eső, vagy éppen a Szomorú szamuráj. Nehéz lenne azonban felsorolni azokat a dalokat, amelyeken társszerzője, vagy producere volt az évek során, hiszen a kétezres éveke elejének és a kilencvenes évek magyar könnyűzenei életének aktív formálója volt. Ő találta ki és indította el a zenei pályán többek között az All4Love, a Bestiák, a Picasso Branch és a Shygys nevű popegyütteseket. 

Delfintelepítésről most sem tudunk, de arról igen, hogy Kozsó a hétvégén még feltűnhet a Balatonnál, ugyanis a holnapi nap Somogyba szólítja a munka, mert szombaton Balatonmáriafürdőn zenél. Saját bevallása szerint is imádja a Balatont Kozsó, ezt az is bizonyítja, hogy rendszeresen jár ide fellépniHa nem ismernéd Kozsó zenéjét, adunk egy kis emlékeztető! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában