Somogyi Nyugdíjasok

2024.02.22. 08:31

Horvát kapcsolatokat is ápolnak

Varga László

Új taggal bővült a megyei nyugdíjasszövetség: nemrég a bolhói nyugdíjasok közössége döntött a csatlakozás mellett. – Már egy ideje egyetlen vármegyei szervezethez sem tartoztunk, ugyanakkor szeretünk énekelni, táncolni, emiatt hiányzott a fellépések hangulata és a baráti kapcsolatok – mondta érdeklődésünkre Raczkó Tiborné klubvezető, aki tizenegy éve irányítja a csapatot. – Korábban az IKÖSZ rendezvényein szoktunk szerepelni, az utóbbi időben azonban ezek is elmaradtak – tette hozzá a klubvezető. 
Megtudtuk azt is, hogy az 1998-ban alakult társaság létszáma jócskán megfogyatkozott az elmúlt időben, jelenleg mindössze tizenketten vannak. Két zenésztársuk, Gyurokovics Tibor harmonikán, míg Kurucz János hegedűvel és szaxofonnal kíséri őket a fellépéseiken. Horvát kapcsolatokat is ápolnak, a verőceiekkel és az újgráciakkal találkoznak rendszeresen különféle rendezvényeken. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában