Somogyi Nyugdíjasok

2024.04.04. 09:11

Végleges most már a bemutatók programja

Varga László

A küldöttgyűlés elé kerülő, még nyitott kérdéseket is tartalmazó anyagokat véglegesítette a múlt héten megtartott elnökségi ülésén a vármegyei nyugdíjasszövetség. 

Az értekezleten pont került az éves beszámolóra, megvitatták és elfogadták a szervezet pénzügyi helyzetéről szóló előterjesztés és jóváhagyták az idei költségvetést is. Fontos téma volt még a több újdonsággal szolgáló 20024-es programtervezet, amelyet a kiegészítések éslpontosítások után fogadott el az elnökség. Ennek részeként meghatározták a kistérségi kulturális bemutatók helyszíneit és időpontjait. Ennek értelmében a Dráva-menti Nyugdíjas Klubok Köre május 25-én 10.00 órakor a zákányfalui kultúrházban, a Kaposvár és Környéke Nyugdíjas Kistérségi Társulás május 11-én 10.00 órakor a hetesi faluházban, a Kaposvár Kelet Nyugdíjas Kistérség a Kaposvár Megyei Jogú Város Nyugdíjas Szervezeteinek Kulturális Kistérségével közösen május 25-én 09.30 órakor a nagyberki általános iskolában, a Kelet-Balatoni Nyugdíjas Kistérségi Társulás május 23-án 10.00 órakor a balatonföldvár Bajor Gizi Közösségi Házban, a Nyugat-Balatoni és a Marcali környéke Nyugdíjas Kistérségi Társulás a Pogány- völgye Nyugdíjas Kistérségi társulással összevontan június 01-én 10.00 órakor a mesztegnyő művelődési házban, a Koppány-völgye Nyugdíjas Kistérségi Társulás május 11-én 14.00 órakor a kisbárapáti kultúrházban, végül a Nyugdíjasok Rinya Menti Kistérségi Társulása június 14-én a Nagyatád Kulturális Központban tartja a bemutatóját. Az ülésen tárgyaltak a küldöttgyűlés lebonyolításának technikai kérdéseiről, tájékoztató hangzott el a tagdíjfizetés helyzetéről és aktuális témákról is szót ejtettek a tanácskozás részvevői.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában