Kosárlabda

2023.12.05. 09:55

Kaposvári KK: lemondott Váradi Kornél

Az SZTE-Szeged elleni bajnoki után, december 4-én lemondott posztjáról Váradi Kornél, a Kometa Kaposvári KK vezetőedzője.

Őszi Ádám

Kedd reggel, hivatalos platformjain jelentette be a Kometa Kaposvári KK, hogy a csapat vezetőedzője, Váradi Kornél lemondott posztjáról. Az új vezetőedző kiválasztásán és szerződtetésén már dolgozik a klubvezetés, az ideiglenes irányítást pedig a Filipovics GordanSzőke Balázs edzőpáros veszik át.

Váradi Kornél idén júliusban írta alá szerződését és mindössze 10 tétmérkőzéssel, 4 győzelemmel és 6 verséggel a háta mögött távozik Kaposvárról, ahol kimondottan kellemetlen légkör alakult ki az utolsó hazai bajnokin. Az SZTE-Szeged múlt szombaton Noah Locke vezérletével ellopta a show-t és vele együtt a bajnoki pontokat is a Kaposvár Arénából, melynek lelátóján a hazai szurkolók egy bizonyos csoportja nyomdafestéket nem tűrő hangnemet engedett meg magának mind a vezetőedzővel, mind pedig a játékosokkal szemben.

Megkeresésünkre Váradi Kornél reagált, ám a szakember egyelőre nem kívánta kommentálni lemondását, amit tiszteletben tartunk. 

A Kaposvári KK szombaton az OSE Lions otthonába látogat, és további három bajnokit abszolvál még decemberben. Sorrendben a KTE-Duna (hazai), a Szolnoki Olaj (idegenbeli), valamint a Körmend (hazai) ellen. Utóbbi már az alapszakasz odavágóinak első összecsapása lesz, amit január 6-án az NKA Pécs elleni vendégjáték követ.

A Kaposvári KK bajnoki mérkőzései a Váradi-érában: 

01. forduló: Közel járt a meglepetéshez a Kaposvár
02. forduló: Jackson-show és kaposvári győzelem a Pécs ellen
03. forduló: Nagyon súlyos pofon a címvédő otthonában
04. forduló: A betegséghullám sem állította meg a kosarasokat Pakson
05. forduló: Hosszabbításos dráma a Kaposvár Arénában
06. forduló: Ezúttal is pont nélkül maradtak a kaposvári kosarasok
07. forduló: Zseniális bemutatkozás, új irányítójával szárnyalt a Kaposvár
08. forduló: Sokkhatás a félidő után Fehérváron
09. forduló: Hullámzó mérkőzést húzott be a Kaposvár
10. forduló: Noah Locke és a Szeged ellopta a show-t Kaposváron
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában