Szavazzon!

2024.02.19. 10:00

Döntse el Ön, kik legyenek az Év sportolói!

A sonline.hu és a Somogyi Hírlap keresi a 2023-as év legjobb sportolóit. Ezúttal is olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjakat.

Vármegyénk bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő versenyzőkben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. Az ő teljesítményük elismerésére meghirdetjük az Év sportolója 2023 szavazást. A voksolás során olvasóink dönthetnek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata – keressük a legjobbakat. Döntse el Ön, kik legyenek az év sportolói Somogyban! 

Íme a jelöltek, kategóriánként.

Női egyéni:
Zaj Klára
Farkas Júlia
Radnai Luca
Mohácsi Zsófia
Szerafin Zsófia

Férfi egyéni:
Krakovszki Zsolt
Kakukk Koppány
Koloszár Valentin
Bögöly Gábor
Lengyetóti Bence
Major Nándor

Női csapat:
Kapos Dynamic
Balatoni Vasas SE-Teke
KNRC
Bakó-Sas Fitnesz SE
LSC RG SE

Férficsapat:
Investment Közutasok TK
Munkácsy Mihály Gimnázium
Csurgói KK
Kaposvári Vízilabda Klub
Fino Kaposvár

Az Év sportolója szavazáson kategóriánként az olvasóink által a legtöbb voksot gyűjtő sportolóké, illetve csapatoké lesz a megtisztelő cím. A szavazás március 3-án délelőtt 10 óráig tart.
Egy jelöltre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazatot adhatnak le, de több jelöltre is szavazhatnak. A szavazási oldalon a szavazatszámok nem lesznek láthatók.
A legtöbb szavazatot kapott jelölt nevét a szavazás lezárását követő napon a sonline.hu oldalon és a Somogyi Hírlapban is közzétesszük.
Az év legjobb sportolóira itt szavazhatnak! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában